MMM group

Ako krenemo od zahteva da se ponudi samo najbolje što Novi Sad može da pruži, onda ugostiteljski objekti prezentovani u nastavku sa sigurnošću predstavljaju nezaobilazne destinacije bez obzira odakle dolazite. Sa velikim zadovoljdstvom predlažemo tri mesta na različitim lokacijama u Novom Sadu gde hrana i piće imaju značenje više, mesta koja će probuditi želju da ponovo posetite Novi Sad. Bilo da se radi o terasi Petrovaradinske tvrđave gde uz prijatnu atmosferu, ljubazno osoblje i kvalitetnu hranu i piće možete uživati u predivnom pogledu na Novi Sad ili strogom centru Novog Sada gde uz italijansku kuhinju i domaće vino možete uživati u arhitektonskim obeležjima grada, nećete pogrešiti ukoliko se prepustite ugođaju koji Vas očekuje u restoranima MMM gruop-e.

Restoran Terasa

Restoran Terasa - Kolac

Petrovaradinska tvrđava
21000 Novi Sad
tel: +381 21 447 788
web: www.mmmgroup.rs

Restoran Terasa je lociran na platou Petrovaradinske tvrđave pored Petrovaradisnkog sata, odakle se pruža predivan pogled ka Dunavu i samom gradu. U predivnom i nezaboravnom ambijentu, na mirnoj lokaciji, možete uživati u bogatom asortimanu domaćih i stranih vina koja će upotpuniti gastronomsko uživanje u različitim ukusima, od laganih salata preko pizze i bifteka do ukusnih deserta.

Caffe pizzeria Gondola

Gondola - 1

Bulevar Mihajla Pupina 18
21000 Novi Sad
tel: +381 21 456 56
web: www.mmmgroup.rs

Restoran Gondola sa svojim ekskluzivnim enterijerom i bogatom ponudom internacionalne kuhinje, predstavlja prijatno mesto pogodno za poslovne sastanke i opuštanje. Restoran Gondola je smešten u centru Novog Sada u neposrednoj blizini Dunavskog parka.

Restoran alla Lanterna

Lanterna - 1

Dunavska 27
21000 Novi Sad
tel: +381 21 662 2002
web: www.mmmgroup.rs

Restoran alla Lanterna je lociran u jednoj od najstarijih ulica Novog Sada, Dunavskoj ulici. U pešačkoj zoni Novog Sada, okruženi prelepim fasadama koje su zaštićene od strane grada, možete uživati u italijanskoj kuhinji ili brojnim domaćim specijalitetima, različitim neodoljivim kolačima i bogatoj ponudi domaćeg i stranog vina.