Spas

Hotel Aqua Panon

Aqua Panon - Entrance

Narodni park bb
24420 Kanjiža
tel: +381 24 876 600
fax: +381 24 876 722
e-mail: aquapanon@stcable.net
web: www.aquapanon.com

U srcu panonske ravnice, na severu Bačke, u Kanjiži, namestio se između reke Tise i gradskog parka hotel Aqua Panon. Slučajni posetioci postaju stalni gosti, a ono čime ih hotel privuče je ljubazno osoblje i prijatan ambijent. U 32 smeštajne jedinice, od kojih je 8 apartmana, 24 su dvokrevetne sobe. Sve sobe su klimatizovane, sa telefonom, internet konekcijom, kablovskom TV mrežom, na prizemlju i prvom spratu sve sobe su sa terasom.

U sklopu hotela su restoran, mini bar, kamin sala, sala za sastanke i seminare. Hotel je povezan sa toplom vezom sa glavnom zgradom specijalne bolnice za rehabilitaciju “Banja Kanjiža”, gde se nalaze bazeni sa termalnom vodom.

U neposrednom okruženju hotela su i sportska hala, tereni za fudbal, odbojku, košarku, rukomet, tenis, stoni tenis, te se pružaju mnoge pogodnosti sportistima za sportske pripreme i sportske događaje. Posebne pogodnosti boravka u hotelu Aqua Panon pružaju blizina reke Tise i prelepo šetalište duž reke, idealno za laganu šetnju, a gostima stoje na usluzi i biciklovi kojima se mogu provozati. Pošto je hotel okružen gradskim parkom u svako doba dana gosti mogu prošetati ili se odmarati u miru i tišini prirodnih lepota ovog mesta.